Hundfoder, Orijen

Hundfoder, Orijen köper du billigt online ✓ På Minhundmat.se hittar du mängder av kvalitetsfoder och hundmat till valp, unghund samt seniorhund ✓ Köp Hundfoder, Orijen direkt online ✓ Enkelt och smidigt

 
There are no products in this category.
 

Varumärket Orijen

Orijen är ett högklassigt foder till din hund eller katt. Orijen är ett företag som tillverkar foder till både hund och katt men som skiljer sig från de flesta andra hund- och kattfoder. De satsar nämligen hårt på att göra allt foder de tillverkar så biologiskt korrekt för husdjuren som möjligt.

De använder aldrig råvaror vars ursprung de inte är helt säkra på. De håller de noggrann koll på alla leverantörer och tillverkar allt foder själv i en fabrik som varit igång i mer än 25 år, och har vunnit flera priser.

Biologiska ingredienser

Detta innebär att man i fodret försöker återspegla den balans av kött och andra ingredienser som en hund eller katt skulle äta naturligt, om man lät dem jaga själva. Detta är ju nämligen den diet som är bäst för hundar och katter eftersom detta faller sig naturligt för dem.

Hög proteinhalt

Detta innebär bland annat att alla Orijen produkter har hög proteinhalt, men låg andel kolhydrater, samt att det kött som används varieras, så att det kommer från både fjäderfän och andra djur. Kötthalten är därför så hög som 80 % i produkterna, något som givetvis förutom att det är nyttigt för hunden eller katten gör att djuren tycker att maten smakar bra.