Hundfoder, Purina Pro Plan

Hundfoder, Purina Pro Plan köper du billigt online ✓ På Minhundmat.se hittar du mängder av kvalitetsfoder och hundmat till valp, unghund samt seniorhund ✓ Köp Hundfoder, Purina Pro Plan direkt online ✓ Enkelt och smidigt

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Purina Veterinary Diets EN Gastrointestinal - Ekonomipack: 2 x 12 kg

Purina Veterinary Diets EN Gastrointestinal - Ekonomipack: 2 x 12 kg
Endast 1 399 kr

Purina EN Gastroenteric är ett mycket lättsmält, komplett veterinärfoder som är specifikt utformat för att hantera gastrointestinala och pankreatit. Torrfodret är lämplig för hundar i alla åldrar och kan även ges till valpar. Hundar med gastrointestinala problem lider ofta av aptitförlust och viktminskning, kräkningar och diarré. De har problem med matsmältningen och kan inte uppta alla essentiella näringsämnen ur kosten. Dessa störningar kan också orsaka irritation och inflammation i tarmarna samt gynna osunda bakterier i tarmen. Många hundar reagerar mycket bra och hälsan kan förbättras genom en förändring av kosten. Detta goda dietfoder är tillverkat av mycket lättsmälta ingredienser som kan bidra till att minska dålig matsmältning och förbättra absorptionen av näringsämnen. Det har också ett lågt fettinnehåll som är viktigt om din hund har problem med bukspottskörteln. Pro Plan EN Gastrointestinal innehåller lättsmält och lättabsorberat fett samt omega-3 fettsyror och löslig prebiotika. Det bidrar till att stödja hälsan i tarmarna och motverka dålig matsmältning. Pro Plan Veterinary Diet Dogs EN Gastrointestinal hundmat är också lämplig för valpar, eftersom mellankedjiga fettsyror är lättsmälta och även en bra energikälla. Purina Pro Plan veterinärfoder är baserade på senaste rön. De innovativa formlerna stödjer din hund och ger den en hund optimal näring. Purina Veterinary Diets EN kännetecknas av följande egenskaper: Mycket lättsmälta ingredienser Medellångkedjiga fettsyror) , en lättsmält och högkvalitativ energikälla Minskat fettinnehåll, lättsmält Ökade nivåer av elektrolyter Lämpligt för hundar med maldigestion, bukspottskörtelinsufficiens, akut intestinal absorptionsstörning Rådfråga alltid din veterinär innan du ger din hund veterinärfoder!

Purina Veterinary Diets NF Renal Function - Ekonomipack: 2 x 12 kg

Purina Veterinary Diets NF Renal Function - Ekonomipack: 2 x 12 kg
Endast 1 399 kr

Purina Veterinary Diets - NF Renal Function är ett veterinärfoder som är utformat för vuxna hundar med kronisk njurinsufficiens. Det goda torrfodret innehåller högkvalitativt protein men i minskade mängder samt en lägre fosforhalt. Purinhalten hålls också låg, och tillsammans med måttliga nivåer av svavelaminosyror och urinalkaliserande egenskaper kan fodret därmed bidra till att minska uppkomsten av urat- och cystinsten. Om du märker att din hund dricker mer och kissar oftare eller är letargisk, tappar aptiten och går ner i vikt samt har en ovanlig andedräkt kan orsaken vara CKD (chronic kidney disease) - njurarna kan inte producera koncentrerad urin. Det är viktigt att kronisk njursjukdom diagnostiseras av en veterinär. Hunden kan dra nytta en diet som är särskilt inriktad på att hantera CKD, för en icke lämplig kost mat kan öka symptomen och sjukdomen och orsaka ökad smärta. Purina Veterinary Diets - NF Renal Function är en balanserad kost som förser hundar med CKD med alla näringsämnen de behöver. Canine NF Renal Function kan hjälpa till att sakta ner sjukdomsprogressionen och försvaga symptom. Den låga fosforhalten bidrar till att stödja njurfunktionen och ett begränsat proteininnehåll är viktigt kan minska uppbyggnaden av toxiner. Lika viktigt är att proteinet är av mycket bra kvalitet. Essentiella fettsyror hjälper till att reducera högt blodtryck i njurarna samt att stödja den naturliga antiinflammatoriska processen. Purina Veterinary Diets - NF Renal Function i överblick: Begränsat fosforinnehåll: skyddar njurfunktionen och saktar ner utvecklingen av CKD Lägre nivåer av protein (som är av hög kvalitet): för att minska uppkomsten av toxiner och minska förlust av muskelmassa Omega-3 fettsyror: höga nivåer av långkedjiga omega-3 fettsyror bidrar till att minska högt blodtryck i njurarna och stöder också den naturliga antiinflammatoriska processen Mycket gott: hundar med CKD har ofta minskad aptit, Canine NF Renal Function är gott och accepteras bra Purina Pro Plan Veterinary Diets baseras på de senaste vetenskapliga rön resultaten och kan hjälpa din hund att uppnå en bra livskvalitet. Rådfråga alltid din veterinär innan du ger din hund veterinärfoder!

Purina Veterinary Diets JM Joint Mobility - Ekonomipack: 2 x 12 kg

Purina Veterinary Diets JM Joint Mobility - Ekonomipack: 2 x 12 kg
Endast 1 399 kr

Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine JM Joint Mobility är ett veterinärfoder för hundar med ledsjukdomar, inklusive artros. De kan vara svårt att upptäcka eftersom de för det mesta utvecklas långsamt, men symtom kan vara att hunden är stelare än vanligt och börjar halta och den kan ha svårt att kliva eller gå i trappor trappor. Det bästa sättet att hjälpa din hund att fortsätta vara mobil är att se till att den får tillräckligt med motion och ge den en passande näring. Det hjälper din hund att bibehålla en hälsosam vikt samt hålla lederna rörliga. Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine JM Joint Mobility är särskilt utformat för att upprätthålla ledernas hälsa. Det har ökade nivåer av EPA och DHA ur fisk. och innehåller långkedjiga omega-3 fettsyror som har en naturlig antiinflammatorisk effekt och stöder de antiinflammatoriska processerna i lederna. Det goda torrfodret är också rikt på vitamin C och E som båda bidrar till att minska oxidativ stress. Pro Plan Joint Mobility innehåller också stora mängder protein, vilket hjälper din hund att behålla en ideal kroppsvikt. Purina Pro Plan Canine JM Joint Mobility hundfoder kan även ges till valpar! Purina Pro Plan Veterinary veterinärfoder är baserade på senaste rön. De innovativa formlerna stödjer din hund och ger den en optimal näring. Får din hund rätt foder kan hundens hälsa förbättras och den kan bevara rörligheten. Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine JM Joint Mobility i överblick: Höga halter långkedjiga omega-3 fettsyror som stödjer en naturlig antiinflammatorisk process Höga halter de antioxidativa vitaminerna E och C som kan minska oxidativ stress Rikt på protein för en slank figur Jättegott Rådfråga alltid din veterinär innan du ger din hund veterinärfoder!

Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine UR Urinary - Ekonomipack: 2 x 12 kg

Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine UR Urinary - Ekonomipack: 2 x 12 kg
Endast 1 399 kr

Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine UR Urinary är utformat för att främja pH-värdet i urinen, vilket kan hjälpa till att lösa upp urinstenar. Ett lämpligt pH-värde kan också minska risken för att urinsten överhuvudtaget bildas. Urinsten irriterar blåsan, är mycket smärtsamt och kan orsaka blod i urinen. Om din hund har urinsten måste de avlägsnas, antingen kirurgiskt eller genom att lösa upp dem med en speciell diet. Pro Plan Canine UR Urinary hjälper till att förändra pH-värdet i urinen, vilket kan lösa upp urinsten. Det goda torrfodret med minskade mängder magnesium och endast begränsade nivåer av högkvalitativt protein bidrar till att stoppa bakteriella infektioner. Omega-3 fettsyror och antioxidanter främjar också friska urinvägar. Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine UR Urinary i överblick: Urinförsurande, med minskat magnesiuminnehåll Främjar ett surt pH-värde i urinen för att undvika att urinsten bildas och främja upplösning av befintliga stenar Måttlig proteinhalt för att minimera tillgången på föda för bakterier Mycket lättsmält, utmärkt för hundar med dålig aptit Hundfoder som försurar urinen kan bidra till att minska uppkomsten av struvitkristall och -sten. Eftersom inte alla nedre urinvägssjukdomar beror på struvitkristall är det viktigt att ditt husdjur diagnostiseras av veterinär innan du börjar ge din hund denna dietmat. Rådfråga alltid din veterinär innan du ger din hund veterinärfoder!

Pro Plan Sterilised Adult Rich in Salmon Ekonomipack: 2 x 10 kg

Pro Plan Sterilised Adult Rich in Salmon Ekonomipack: 2 x 10 kg
Endast 1 199 kr

Pro Plan Sterilised är ett torrfoder av högsta kvalitet som innehåller tonfisk och lax. Fodret har utvecklats särskilt för att tillgodose behoven hos kastrerade katter som har en tämligen låg ämnesomsättning och därmed behöver mindre energi än andra katter. Pro Plan Cat Sterilised har en fetthalt på 12% som hjälper till att upprätthålla en frisk kroppsvikt. Ett recept med en hög andel protein (14%) och 5% icke-lösliga fibrer som i sin tur innehåller små mängder av lättsmälta kolhydrater reglerar kattens glukosintag. En sammansättning av två olika sorters fiskprotein kan leda till ett minskat kaloriintag på upp till 10% - detta upprätthåller av en sund kroppsvikt. Balanserade mängder av nödvändiga mineraler främjar ett neutralt pH-värde (6,3-6,6) vilket i sin tur förhindrar uppkomsten av njursten. Dessa mineraler minskar även mängden utsöndrat bikarbonat och upprätthåller på så vis friska urinvägar hos steriliserade/kastrerade katter. Med en unik krokettform och konsistens som kan minska plack och tandsten med 40%. Din katt har fyra olika skyddande system i kroppen som samarbetar för att upprätthålla kattens hälsa och välbefinnande: Hud och päls, matsmältnings-, urinvägs- och immunsystemet. Att tillsätta effektiva näringsämnen till kattens kost har en bevisad positiv påverkan på de fyra systemen och samarbetet mellan dessa kan optimeras. Pro Plan Sterilised innehåller ''''Natural Feline Protection'''' som stärker din katts förmåga att skydda sig själv: Hud päls: Vitamin A, linolensyra och zink främjar hudens textur och elasticitet. Nödvändiga fettsyror från fiskolja ger en glänsande päls. Matsmältningssystemet: Högkvalitativa gryn, naturlig prebiotika och ris för optimal matsmältning och minskad avföringslukt. Urinvägssystemet: Med skydd från OptiRenal som ger förbättrade urinvägar tack vare viktiga mineraler och ett kontrollerat pH-värde i urinen. Detta minskar risken för njursten. Immunförsvaret: En hög proteinhalt bygger upp antikroppar, en mängd antioxidanter utgör ett effektivt skydd mot sjukdomar. Pro Plan kattfoder skyddar din katt genom att förse den med en kost som stärker och utvecklar ett starkt immunförsvar, en frisk hud och päls samt en sund matsmältning. All kattmat från Purina Pro Plan har utvecklats i samarbete med veterinärer och näringsexperter för att ge din katt en fullständig och balanserad kost, baserat på kattens ålder och aktivitetsnivå.

Pro Plan Sterilised Adult Rich in Turkey Ekonomipack: 2 x 10 kg

Pro Plan Sterilised Adult Rich in Turkey Ekonomipack: 2 x 10 kg
Endast 1 199 kr

Pro Plan Sterilised Turkey är ett helfoder speciellt utvecklat för kastrerade eller steriliserade katters behov. Mycket snart efter kastrationen förändras kattens ämnesomsättning omfattande. Energiförbrukningen minskar medan aptiten ökar. Pro Plan Sterilised Turkey innehåller stora mängder protein i kombination med en reducerad fetthalt. Kastrationen ökar dessutom riskan för sjukdomar i urinvägarna (FLUTD). Det speciella receptet i Pro Plan Sterilised Turkey kan motverka urinstensbildning. Det är ett avvägt foder med alla essentiella näringsämnen, inklusive vitamin A, C och E samt omega-fettsyrorna 3 och 6. OPTIRENAL® håller njurarna friska. Det är en speciell kombination av ingredienser, bestående av aminosyror, essentiella fettsyror och antioxidanter. OPTIRENAL kan bevisligen förbättra njurfunktionen genom att förlångsamma njurarnas åldrande. Plack och tandsten minskas genom den speciella formen och konsistensen på foderbitarna. Pro Plan Sterilised Adult Turkey i överblick: Torrfoder för vuxna, kastrerade eller steriliserade katter Receptet är anpassat till den förändrade ämnesomsättningen Hög halt protein, låg fetthalt: 41 % protein och bara 12 % fett främjar ämnesomsättningen och bevarar en idealvikt Stödjer urinvägarnas hälsa: Receptet motverkar sjukdomar i urinvägarna OPTIRENAL® för friska njurar: En speciell kombination av ingredienser, bestående av aminosyror, essentiella fettsyror och antioxidanter Motverkar plack och tandsten: De knapriga bitarna samt speciella mineraler motverkar bevisligen nybildning av tandsten Natural Feline Protection: Hud päls: Vitamin A, linolensyra och zink främjar hudens textur och elasticitet. Essentiella fettsyror från fiskolja ger en glänsande päls Matsmältningssystemet: Ökade halter fiskprotein samt minskade halter kolhydrater främjar ett måttligt glukosupptag vilket begränsar fettlagring Urinvägssystemet: Kastrerade katter drabbas ofta av urinsten. De behöver ett foder som motverkar urinsten, främjar ett friskt urinvägssystem och en sund funktion av njurarna. Detta motverkar risken för urinsten Immunsystem: En hög proteinhalt bygger upp antikroppar, verksamma antioxidanter utgör ett effektivt skydd mot sjukdomar

Pro Plan Adult Light Rich in Turkey Ekonomipack: 2 x 10 kg

Pro Plan Adult Light Rich in Turkey Ekonomipack: 2 x 10 kg
Endast 1 199 kr

Pro Plan Light är ett torrt komplettfoder som har utvecklats för att reglera kattens vikt. Pro Plan Light innehåller 38 % protein och minskar fettmängden snarare än muskelmängden under viktnedgången. Pro Plan Light är den perfekta kattmaten om du försöker få en mindre aktiv katt att upprätthålla en sund vikt. Fullvuxna katter har särskilda näringsbehov. Pro Plan Adult har utvecklats särskilt för att tillgodose dessa behov. Detta högkvalitativa foder är fyllt med alla de näringsämnen och all den energi som din katt behöver för ett långt, friskt, aktivt liv. Pro Plan Cat Light innehåller OptiRenal som är en speciell sammansättning av näringsämnen: vitamin C E, betakaroten, arginin samt omega 3 fettsyran EPA. OptiRenal har en bevisad positiv effekt på njurarnas funktion och bromsar dessutom njurarnas åldrande. OptiRenal har utvecklats i syfte att skydda njurarna hos vuxna katter då dessa är extra känsliga. Pro Plan Adult Light Rich in Turkey skyddar och mättar samtidigt: Har en minskad mängd kalorier och fett samt en hög andel protein och icke lösliga fibrer som ser till att musklerna bevaras då katten går ner i vikt. Med kalkon av högsta kvalitet som främsta ingrediens, vilket gör att katten kommer älska den här maten. Den unika krokettformen och konsistensen kan minska plack och tandsten med 40%. Din katt har fyra olika skyddande system i kroppen som samarbetar för att upprätthålla kattens hälsa och välbefinnande: Hud och päls, matsmältnings-, urinvägs- och immunsystemet. Att tillsätta effektiva näringsämnen till kattens kost har en bevisad positiv påverkan på de fyra systemen och samarbetet mellan dessa kan optimeras. Pro Plan Light innehåller ''''Natural Feline Protection'''' som stärker din katts förmåga att skydda sig själv: Hud päls: Vitamin A, linolinsyra och zink främjar hudens textur och elasticitet. Nödvändiga fettsyror från fiskolja ger en glänsande päls. Matsmältningssystemet: Högkvalitativa gryn, naturlig prebiotika och ris för en optimal matsmältning och minskad avföringslukt. Urinvägssystemet: Med skydd från OptiRenal som ger förbättrade urinvägar tack vare nödvändiga mineraler och ett kontrollerat pH-värde i urinen. Detta minskar risken för njursten. Immunförsvaret: En hög proteinhalt bygger upp antikroppar, effektiva antioxidanter stödjer ett snabbt och effektivt immunförsvar. Pro Plan kattfoder skyddar din katt genom att förse den med en kost som stärker och utvecklar ett starkt immunförsvar, en frisk hud och päls samt en sund matsmältning. All kattmat från Purina Pro Plan har utvecklats i samarbete med veterinärer och näringsexperter för att ge din katt en fullständig och balanserad kost, baserat på kattens ålder och aktivitetsnivå.

Pro Plan Sterilised Adult Rabbit Ekonomipack: 2 x 10 kg

Pro Plan Sterilised Adult Rabbit Ekonomipack: 2 x 10 kg
Endast 1 199 kr

Efter kastrering eller sterilisering ökar riskan att katten drabbas av sjukdomar i urinvägarna. Därför är torrfodret Pro Plan Steriliserad Rabbit utrustat med den vetenskapligt utvecklade OPTIRENAL-formeln. Den reglerar pH-värdet i urinen och stöder njurarnas och urinvägarnas hälsa. Samtidigt innehåller helfodret en unik kombination av ingredienser, med alla viktiga näringsämnen samt vitamin A, C och E, omättade omega-fettsyror och antioxidanter. Det funktionella specialfodret innehåller kyckling och kanin - två sorters ljust och gott kött - som källa till värdefullt animaliskt protein. Det är fettsnålt och lättsmält, vilket hjälper katten att bibehålla en optimal kroppsvikt och en kraftfull muskelmassa. Dessutom har detta torrfoder visat sig minska uppkomsten av plack och tandsten. Pro Plan Sterilised Rabbit är en balanserad diet med extra hälsofördelar som säkerställer att din steriliserade, vuxna katt tillgodoses med alla viktiga näringsämnen som bidrar till maximalt välbefinnande. Pro Plan Sterilised Adult Rabbit i överblick: Helfoder för vuxna, steriliserade eller kastrerade katter Receptet är speciellt anpassat till de förändrade näringsbehoven som uppstår efter sterilisering Optirenal-formel: stöder hälsan i njurarna och urinvägarna, reglerar pH-värdet i urinen Optimal kombination av vitala substanser: speciell sammansättning av ingredienser med alla essentiella näringsämnen inklusive mineraler, vitamin A, C och E, omega 3 6-fettsyror samt antioxidanter Med kyckling och kanin: gott och lättsmält, med viktigt protein Idealiskt protein/fettförhållande: bidrar till att upprätthålla en stark muskelmassa och en hälsosam kroppsvikt Reducerar tandstensbildning: har visat sig minska plack Vetenskapligt recept: med hälsofördelar, utvecklat av veterinärer och näringsforskare Frisk hud päls: med viktiga omättade fettsyror från fiskolja Omtyckt: tack vare högkvalitativa, utvalda ingredienser och aromatiskt kaninkött

Pro Plan Original Kitten Rich in Chicken Ekonomipack: 2 x 10 kg

Pro Plan Original Kitten Rich in Chicken Ekonomipack: 2 x 10 kg
Endast 1 149 kr

Pro Plan Junior är ett komplett torrfoder för kattungar (1-12 månader) och dräktiga eller digivande katter. Under det första levnadsåret utvecklas det naturliga försvar som ska skydda kattens matsmältningssystem, hud päls samt urinsystem under resten av livet. Unga katter behöver äta en balanserad mängd näringsämnen så de kan växa sig starka och leva ett långt, friskt liv - Pro Plan Junior förser unga katter med just de näringsämnen de behöver. Forskare från Purina har tillsammans med veterinärer skapat Pro Plan Junior med OptiStart. OptiStart innehåller naturliga ingredienser i ett optimalt förhållande: kolostrum (som finns i kattmoderns mjölk), vitamin E, fettsyrorna omega 3 och 6 samt viktiga beståndsdelar såsom zink stödjer utvecklingen av kattens naturliga försvar. Naturliga antikroppar från kolostrum upprätthåller balansen mellan välgörande och potentiellt skadliga tarmbakterier. De här antikropparna ser även till att matsmältningssystemet utvecklas på ett korrekt sätt. Pro Plan för kattungar - för en perfekt start i livet: Innehåller DHA som är en fettsyra som finns i den naturliga modersmjölken. DHA är viktigt för utvecklingen av hjärna och syn. En hög kalori- och proteinmängd (42%) i ett optimalt förhållande främjar en slank och sund tillväxt. Små och lättuggade kroketter. Med kyckling av högsta kvalitet som främsta ingrediens, vilket gör att din katt kommer älska den här maten. Din katt har fyra olika skyddande system i kroppen som samarbetar för att upprätthålla kattens hälsa och välbefinnande: Hud och päls, matsmältnings-, urinvägs- och immunsystemet. Att tillsätta effektiva näringsämnen till kattens kost har en bevisad positiv påverkan på de fyra systemen och samarbetet mellan dessa kan optimeras. Pro Plan Junior innehåller ''''Natural Feline Protection'''' som stärker din unga katts förmåga att skydda sig själv: Hud päls: Vitamin A, linolensyra och zink främjar hudens textur och elasticitet. Nödvändiga fettsyror från fiskolja ger en glänsande päls. Matsmältningssystemet: Högkvalitativa gryn, naturlig prebiotika och ris för en optimal matsmältning och minskad avföringslukt. Urinvägssystemet: Med skydd från OptiRenal som ger förbättrade urinvägar tack vare nödvändiga mineraler och ett kontrollerat pH-värde i urinen. Detta minskar risken för njursten. Immunförsvaret: En hög proteinhalt främjar uppbyggandet av antikroppar och effektiva antioxidanter stödjer ett snabbt och effektivt immunförsvar. Pro Plan kattmat skyddar din katt genom att förse den med en kost som stärker och utvecklar ett starkt immunförsvar, en frisk hud och päls samt en sund matsmältning. All kattmat från Purina Pro Plan har utvecklats i samarbete med veterinärer och näringsexperter för att ge din katt en fullständig och balanserad kost, baserat på kattens ålder och aktivitetsnivå.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page