Hundgodis & tuggben

Hundgodis & tuggben köper du billigt online ✓ På Minhundmat.se hittar du mängder av kvalitetsfoder och hundmat till valp, unghund samt seniorhund ✓ Köp Hundgodis & tuggben direkt online ✓ Enkelt och smidigt

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Hundtugg Dogman Hundkex Vaniljmix, 10 kg

Hundtugg Dogman Hundkex Vaniljmix, 10 kg
Endast 799 kr

Ett perfekt belöningskex för hunden, i form av små kexben. Hundkexen från Dogman har en mix av olika färger och en smak av vanilj.

Hundkex Dogman Mintmix, 10 kg

Hundkex Dogman Mintmix, 10 kg
Endast 799 kr

Ett perfekt belöningskex för hunden, i form av små kexben. Hundkexen från Dogman är en mix av olika färger och har en fräsch smak av mint.

Hundkex Dogman Miniben, 10 kg

Hundkex Dogman Miniben, 10 kg
Endast 799 kr

Belöningskex för hunden i form av små ben. Kexen från Dogman är vegetariska och innehåller alger och persilja för en fräschare andedräkt!

Oxöron från Bayern - premiumkvalitet - 100 st

Oxöron från Bayern - premiumkvalitet - 100 st
Endast 799 kr

Oxöron är ett rent nöje för din hund som vara en längre tid. Detta kraftiga, fettsnåla tuggsnack motsvara hundens naturliga näring som köttätare. Öronen tillfredsställer hundens behov att tugga och stärker käkmusklerna och rengör tänder och tandkött medan hunden tuggar. Dessa öron är av premiumkvalitet och tillverkas på ett skonsamt sätt i Bayern, Tyskland. De har en låg fetthalt, så även hundar som tenderar till övervikt kan tugga dem. Alla fördelar i överblick: Förstklassig premiumkvalitet från Bayern Fettsnålt, kraftigt och långvarig sysselsättning Tillfredsställer behovet att tugga, stärker käkmuskulaturen och stödjer rengöringen av tänderna Skonsamt torkade i 130°C utan rök Naturliga, utan kemiska tillsatser Utan arom- och färgämnen Skäm bort din hund med ett naturligt tuggodis i premiumkvalitet!

Grisöron - 5000 g

Grisöron - 5000 g
Endast 749 kr

Grisöron är nog det mest kända hundgodiset genom tiderna. Det är ett idealiskt mellanmål och rolig sysselsättning, och är ytterst omtyckt av alla hundar. Muntra upp din hund med ett grisöra emellanåt!Grisöron är, jämfört med andra tuggben, särskilt lättsmält. Den höga andelen brosk stärker hundens käkmuskulatur och rengör tänderna. Öronen är torkade i 130°C i varmluftsugn utan rök och utan kryddor. Detta blandpack består av en hög andel stora och små grisöron, öronmusslor samt bitar av öron i en förpackning.

Grisöron från Bayern - premiumkvalitet - 100 st

Grisöron från Bayern - premiumkvalitet - 100 st
Endast 749 kr

Grisöron som tuggodis för hundar känner nog alla till, och det finns nog ingen hund som inte älskar dem som tuggsnack. Dessa öron är skonsamt tillverkade i Bayern, Tyskland och är av särskilt hög premiumkvalitet. De tillfredsställer hundens tugginstinkter och motsvarar hundens naturliga näring som köttätare. Den höga andelen brosk gör dem mycket lättsmälta och stärker hundens käkmuskulatur. Dessutom vårdas tänderna och tandköttet automatiskt medan hunden tuggar. Jämfört med oxöron är grisöronen fylligare, så de är utmärkta som mellanmål. Alla fördelar i överblick: Förstklassig premiumkvalitet från Bayern Intensiv sysselsättning Passar också som lättsmält mellanmål Tillfredsställer behovet att tugga och stödjer rengöring av tänderna Skonsamt torkade i 130°C utan rök Naturliga, utan kemiska tillsatser Utan arom- och färgämnen Skäm bort din hund med ett naturligt tuggodis i premiumkvalitet!

12 - 15 kg Bozita Robur hundmat + 90 g Dokas tuggrullar med kyckling på köpet! - Sensitive Single Protein Lamm & ris (15 kg)

12 - 15 kg Bozita Robur hundmat + 90 g Dokas tuggrullar med kyckling på köpet! - Sensitive Single Protein Lamm & ris (15 kg)
Endast 659 kr

Bozita Robur hundfoder är sunda helfoder som hjälper hunden till ett starkt immunsystem, en glänsande päls, kraftiga leder och en hälsosam matsmältning. Bozita Robur hundfoder tillverkas i Sverige enligt stränga svenska riktlinjer. Den mycket strikta lagstiftningen i Sverige när det gäller djuruppfödning och livsmedelsproduktion säkerställer att endast förstklassiga ingredienser används. Bozita Robur hundfoder finns i många olika varianter med recept anpassade till olika näringsbehov. Välj mellan följande sorter: Bozita Robur Light: För vuxna hundar med ett lågt energibehov samt känsliga hundar. Med färskt svenskt kycklingkött. Bozita Robur Maintenance: För normalt aktiva hundar av alla raser, med 40 % svensk kyckling varav 15 % är färskt kött, utan vetegluten, med Macrogard®. Bozita Robur Performance: För sportande och arbetande hundar med hög aktivitetsnivå, ökad energihalt, 36 % svenskt kycklingkött. Bozita Robur Sensitive Single Protein Lamm ris: För normalt aktiva hundar i alla åldrar, endast en sorts protein, även lämpligt för känsliga hundar med en tendens till allergier eller intolerans. Bozita Robur Sensitive Grainfree Renkött: Spannmålsfritt, med gott, svenskt kött från kyckling och ren. Bozita Robur Sensitive Single Protein Lax ris: För normalt aktiva hundar i alla åldrar, endast en sorts protein, även lämpligt för känsliga hundar med en tendens till allergier eller intolerans. Bozita Robur Mother Puppy XL: För vuxna hundar med ett lågt energibehov samt känsliga hundar. Med färskt svenskt kycklingkött. Du kan läsa utförligt om de olika fodersorterna när du klickar på länkarna ovan. Passa på och utnyttja vårt erbjudande: Köp 12 - 15 kg Bozita Robur torrfoder för hundar i valfri smak och få 90 g Dokas tuggrullar med kyckling utan extra kostnad! Dokas tuggrullar med kycklingbröst är ett premium-tuggodis med mindre än 3 % fett. Det tillverkas med naturliga och högkvalitativa råvaror, vars goda smaker gör detta godis till en speciell belöning. Tuggrullarna innehåller vare sig färgämnen eller konserveringsmedel. De flesta hundägare tycker det är viktigt med en sund och fettsnål kost för sina djur. Dokas tuggrullar framställs med förstklassigt, utvalt kött som torkas genom en speciell process. Därigenom har rullarna en speciellt låg fetthalt - under 3 %. Tuggrullarna från Dokas är ett gott och nyttigt mellanmål. De har en hård konsistens, så hundarna har att göra en längre tid. Dokas kycklingbröst tuggrulle: Oxhud, lindat med fettsnålt kycklingkött Särskilt fettsnåla Perfekt för hundar med övervikt Naturliga ingredienser, utan färgämnen och konserveringsmedel Har en hård konsistens som räcker länge att tugga på Skonsamt lufttorkade Dokas kycklingbröst tuggrulle - fettsnålt och gott hundgodis mellan måltiderna. Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnummer 616334!

Taste of the Wild Puppy valpset - Valpset med High Prairie Puppy

Taste of the Wild Puppy valpset - Valpset med High Prairie Puppy
Endast 649 kr

Praktiskt set för valpar: 13 kg Taste of the Wild Puppy High Prairie eller Pacific Stream + Quaxie mysfilt + 12 st Lukullus tuggben med kyckling till sparpris!

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page